Friptura de vita cu sos

de Corina27 in Vita, 5 Dec 2010 | 7580 vizualizari

 

O reteta simpla, gustoasa si foarte usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • carne de vita
  • o ceapa
  • o conserva rosii in bulion
  • un ardei
  • usturoi
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita cu sos:

Se taie carnea in bucati si se caleste cateva minute in tigaie pana se rumeneste frumos. Dupa ce s-a rumenit, se scoate deoparte si lasa la cald.

Se pune ceapa taiata la calit, se adauga carnea, rosiile, ardeiul taiat si se lasa la fiert.
Spre final punem si usturoiul si verdeata si mai lasam cateva minute pe foc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu sos" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

06.12.2010, 12:00

Corina27 1

08.12.2010, 09:32

bine v-am gasit ..va citesc de mult timp si de multe ori chiar m-ati inspirat cu idei.
De curand m-am horatat sa va prezint cate ceva din bucataria mea

novembber 1

08.12.2010, 13:03

suna bine, arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de vita