Frittata cu spanac si cartofi

de Lau in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 5852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 cana spanac(fiert si tocat)
  • ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 6 oua
  • 1/2 cana lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu spanac si cartofi:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cubulete sau felii,

Intr-o tigaie adaugam putin ulei si adaugam cartofii care ii prajim pe ambele parti,

Adaugam spanacul,ceapa,usturoiul tocat si amestecam,lasam cca 3 min pe foc,

Intr-un bol batem ouale cu sare,piper si laptele,adaugam 1/2 din compozitia de oua peste cartofi si amestecam,

Ungem o tava cu ulei si adaugam amestecul de cartofi,deasupra adaugam restul de compozitie ramasa si dam la cuptor cca 30 min,

Pana se rumeste frumos (se poate adauga cascaval ras deasupra)

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu spanac si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu jumari