Fursecuri Anastassia

de lili in Prajituri, 19 Dec 2010 | 4733 vizualizari

 

Se numesc asa pentru ca m-am inspirat dupa o reteta de Biscuti finete a lui Anastassia, dar eu am m-ai schimbat cate ceva.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. margarina
  • o lingurita amoniac 
  • o lingutita smantana
  • faina 
  • esenta de vanilie
  • 100 gr. nuca de cocos sau 100 gr. ciocolata
  • visine confiate sau dulceata de visine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Anastassia:

Se mixeaza margarina cu zaharul.Se adauga esenta de  vanilie, amoniacul stins cu otet, smantana, faina si  amestecam pana la omogenizare. Se formeaza  bilute pe care le tavalim in fulgi de cocos si le punem in tava unsa cu unt cu distanta intre ele de 3 cm, apasam cu degetul in fiecare biluta si punem in gaurica cate o visina. Daca nu vrem sa dam bilutele prin cocos, dupa ce s-au copt  topim ciocolata si punem pe deasupra.
Pofta buna!!!!


Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Anastassia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Broscute cu nuca prajita