Fursecuri cu stafide.

de Laly in Prajituri, 2 Ian 2011 | 10997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 pachet de unt
  • 100 gr stafide
  • 200 gr zahar
  • 300 gr faina
  • esenta rom,lamaie,etc
  • un praf de sare
  • 4-5 linguri de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu stafide.:

Se lasa untul sa se inmoaie la temperatura camerei.Stafidele se lasa la inmuiat in rom.

Frecam galbenusurile cu zaharul, pana cand acesta se topeste.Adaum untul, esenta, praful de sare,faina si la sfarsit albusurile batute spuma.

Incorporam si stafidele,pe care le scurgem.Omogenizam bine.Cine doreste poate inlocui stafidele cu nuca.

Tapetam o tava cu hartie de copt,si cu o lingurita sau un sprit cu varful larg punem gramajoare din aluat,la distanta deoarece acestea se vor mai intinde. Coacem circa 15 minute,pana se rumenesc usor marginile.

Le putem orna cu ciocolata topita sau cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu stafide." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Caraiman