Fursecuri sarate cu seminte de chia

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2016 | 3700 vizualizari

 

Chia si iar chia :) Atentie!!! Aceste fursecuri creeaza dependenta :D

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 75 g unt
  • 50 g smantana
  • 1 ou
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita boia iute
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 2 linguri chia
Portii: 70
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri sarate cu seminte de chia:

Amestecam faina cu untul moale si framantam pana obtinem un aluat faramicios. Adaugam restul ingredientelor si framantam pana se incorporeaza toate. Acoperim aluatul si il dam la frigider pentru o ora. Dupa o ora, scoatem aluatul, il impartim in bucati mai mici si intindem pe masa de lucru infainata, foi potrivit de subtiri. Decupam fursecuri in ce forma dorim, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 C pentru 15-20 minute. Servim cu prietenii ori familia la un film sau un meci, langa un pahar de bere. :)

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca nu avem forme, decupam cu un pahar.

2

se pot folosi ce condimente ne plac.

3

merg foarte bine cu chimen.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri sarate cu seminte de chia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti sarati