Fusilli cu kaizer si smantana

de gaby_duceag in Fusilli, 30 Sep 2020 | 5080 vizualizari

 

Fusilli cu kaizer si smantana, o alta reteta cu paste care la noi se cere , dar o evit uneori, ca nu-i chiar asa usoara pe cat de buna este 😉
Savuroase, nimic de zis,  grozav de bune, extrem de rapide, cu ingrediente putine.

 

INGREDIENTE

  • 250 g Fusilli Barilla
  • 80 g kaizer afumat
  • 2 galbenusuri
  • 300 ml smantana fermentata
  • un catel usturoi
  • o lingura cu varf parmezan ras
  • puteti inlocui parmezanul cu branza Gouda
  • daca nu aveti kaizer il puteti inlocui cu muschi file afumat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu kaizer si smantana:

Pui la fiert pastele in apa cu sare.

Nu le vei adauga decat atunci cand apa va da in clocot si le vei fierbe conform indicatiilor de pe cutie.

In timp ce fierb ocupa-te de sos.

Taie fasii subtiri kaizerul, apoi portioneaza-l in bucati mai mici.

Pune o lingura de ulei la incins iar cand s-a infierbantat bine pune kaizerul si un catel de usturoi.

Amesteca constant pana cand kaizerul e bine sotat.

Scurge grasimea si scoate usturoiul. Scurge pastele si opreste 100 ml din zeama in care au fiert.

Pune intr-un vas kaizerul si adauga galbenusurile batute bine si amestecate cu smantana. Pune si zeama oprita de la paste. Potriveste gustul de sare (ai grija ca si pastele vor fi usor sarate).

Omogenizeaza amestecand usor, pune pastele si parmezanul si amesteca totul pana cand pastele sunt bine cuprinse de sos.

Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu kaizer si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui si legume