Fusilli cu ton la cuptor

de -Licurici- in Paste, 23 Oct 2015 | 3201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste fusilli
  • o conserva de ton bucati in ulei vegetal de la Sun Food
  • o conserva de rosii bucati in sos
  • 2 linguri bulion
  • 3 catei de usturoi
  • 100 g masline kalamata
  • o mana busuioc proaspat
  • 80 g cascaval + branza rase
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ton la cuptor:

  • Am pus apa la fiert. Cand a fiert apa, am adaugat pastele si putina sare, apoi le-am fiert 8 min.
  • Am pus o lingura de ulei intr-o tigaie, am adaugat usturoiul pisat si l-a calit 1 min, apoi am adaugat rosiile cu sos si bulionul, am pus capacul si am lasat sa fiarba 10 min, amestecand din cand in cand si adaugand apa daca este nevoie.
  • Am adaugat tonul, busuiocul, maslinele, sare, piper, le-am lasat vreo 2 min, apoi am adaugat pastele si am amestecat.
  • Am pus pastele cu sos intr-un vas termorezistent, am adaugat cascavalul si branza rase, apoi am bagat in cuptor 5-7 min, pana s-a topit cascavalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ton la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

- Andreea - 1

24.10.2015, 12:15

Ador pastele cu ton

-Licurici- 1

25.10.2015, 10:09

mihaelar63 1

11.11.2015, 00:11

Delicioase !!! Imi plac mult

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza la cuptor