Gazpacho Manchego

de Andreea_Mario in Pui, 25 Sep 2012 | 5186 vizualizari

 

Gaspacho manchego provine din provincia Castilla La Mancha este o mancare traditional pt ei dar se poate face in ori care provincie a Spaniei fiecare parte si provincie o fac dupa gustul si ingeredientele lor

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui ,
  • 5 catei de usturoi ,
  • o conserva de rosii taiate ,
  • zahar .
  • ulei ,
  • patrunjel
  • 1 turta de paine uscata ,
  • asafran ,
  • boia dulce,
  • un cub de knorr,
  • sare,
  • 2 ardei rosii
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho Manchego:

Se  spala pulpele se taie in bucatele mai mici pentru a se putea frige ,se lasa sa se rumeneasca bine carnea pe toate partile deoarece cu cat este mai crocanta cu atata este mai buna si mai gustoasa. Se curata ardeiul, se taie in bucatele micute, se curata usturoiul si il taiem in bucati mai mari. Lasam se se caleasca toate la un loc, dupa care adaugam rosiile, care le facem cu putin zahar pentru a-i lua din acreala si acid. Le lasam toate timp de 5  minute sa se amestece cu ardeiul si usturoiul, dupa care punem putina sare. Amestecam din nou si punem aproximativ 6 cani de apa. Llasam sa fiarba timp de 15 minute, dupa care dam focul mai incet pentru a putea pune turta de paine. 

Iintre timp ne pregatim patrunjelul impreuna cu 3 dinti de usturoi. Le amestecam toate la un loc pentru a iesi o salsa de usturoi si patrunjel. Adaugam salsa peste turta si lasam sa fiarba 5 minute, dupa care adaugam cubuletul de carne de knorr si amestecam pana se topeste.

Stingem focul si servim. Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho Manchego" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

26.09.2012, 22:40

Bine ai venit

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 23:05

suna bine

florylau 1

08.05.2014, 22:11

señorita daca asta e gaspacho,nu pune nume de reteta daca nu ai idee ce e ca faci de ras bucataria spaniola in ce lume traiesti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gazpacho cu aroma de portocala