Gem de merisoare

de Bunica in Dulceata / Gem, 20 Sep 2013 | 11070 vizualizari

 

Astazi m-am intalnit cu Panacris si am luat pasta de merisoare,catina si macese.A facut ea comanda pe site-ul www fructenaturale.ro.Asa ca am venit acasa si am pus repede de gem.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. pasta de merisoare sau afine rosii
  • 500 g. zahar
  • 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de merisoare:

Pasta de merisoare se pune intr-o cratita.

Se toarna zaharul peste ea .

Punem la fiert pa flacara mare pentru 10 minute,apoi se fierbe la foc potrivit inca 10 minute.

La sfarsit se pune zeama de la jumatatea de lamaie.

Se pune in borcane fierbinte .

Borcanele se invelesc cu o patura groasa,lasandu-le asa pana se racesc.

TIPS-URI

1

Daca se doreste mai dulce se poate mari cantitatea de zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bunica 1

21.09.2013, 07:47

crisulina te astept cu drag!

_Alina_ 1

21.09.2013, 11:15

Buni, cand mai vii la Piatra Neamt adu un borcanel din deliciosenia asta.

Krystyan Trendy 1

25.10.2013, 22:01

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de coji de pepene rosu