Ghiveci de legume

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 23 Dec 2013 | 5895 vizualizari

 

M-am inspirit de la reteta gabrielei cuisine ,foarte buna mancarica

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 250 g ciuperci
  • 1/2 dovlecel italienesc
  • 2 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceasca de mazare
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • marar
  • sare/piper/ghimbir
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Ceapa o tocam marunt si o punem intr-un ceaun cu ulei la calit.

Adaugam si ardeiul rosu taiat cuburi si lasam la foc mic cateva minute.

Punem si morcovul taiat rondele.

Dovlecelul se spala bine si se taie feliute sau cuburi cum doreste fiecare,cartofii ii taiem cuburi,iar ciuperciile le curatam de coaja ,le clatim bine si le taiem in patru.

Adaugam toatel legumele,impreuna cu mazarea scursa de zeama,acoperim cu 2 pahare de apa,condimentam si lasam la foc mic sa scada zeama.

Cand e aproape gata se adauga cutia de rosii cuburi si usturoiul taiat feliute.

Se presara marar proaspat

 

TIPS-URI

1

Se serveste cald cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lecso