Gingerata

de Corinuta in Bauturi, 9 Iul 2011 | 5876 vizualizari

 

Pa caldura asta torida merge bine o gingerata cu gheata ;) Este de fapt o limonada putin mai picanta, multumesc Ligia pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • radacina de ghimbir 
  • 2 lamai
  • 4 linguri miere
  • 1 l apa plata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gingerata:

Se taie din radacina de ghimbir cca 3 cm, se curata si se toaca cubulete. Se stoarce zeama de la lamai si se toarna in blender impreuna cu ghimbirul, mierea si apa. Se mixeaza bine cca 3 minute la viteza maxima.

Se poate servi ca atare sau se strecoara si se serveste rece de la frigider si/sau cu gheata.

Inspiratia

Daca ti-a placut reteta noastra "Gingerata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Corinuta 1

09.07.2011, 23:59

Dia
Rocsi, daca zici tu
Madi, ma bucur tare mult ca-ti place
Beu si cu tine!
Ruxy draga, te pup
Adina, multumesc

divainbucatarie 1

11.07.2011, 09:52

Corinuta 1

11.07.2011, 10:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Limonada cu miere si lamaie