Gnocchi cu creveti in sos de portocale

de Bya Ralu in Paste, 8 Sep 2020 | 2261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga gnocchi
  • creveti congelati
  • 1 portocala mare
  • 1 ceapa mica alba
  • ulei masline
  • peperoncino/sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu creveti in sos de portocale:

Gnocchi se pun la fiert in apa sarata, se lasa timpul scris pe ambalaj.

Crevetii se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si ceapa taiata julienne pana se inmoaie putin.

Portocala o spalam, o stergem si dam putina coaja pe razatoarea mica, iar portocala o stoarcem.

Punem freshul de portocala peste creveti si putina coaja rasa si lasam la foc mic, adaugam si peperoncino dupa gust.

Scurgem gnocchi si punem peste sosul de creveti format.

Se serveste cald!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu creveti in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii si ciuperci