Gnocchi din cartofi, umpluti cu branza si sos dulce picant

de simona72 in Paste, 19 Apr 2014 | 10428 vizualizari

 

Sunt tare migalosi de facut, asa ca acestia sunt cumparati...cu sos sunt deliciosi...

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola gnocchi umpluti cu branza de la Lidl
  • 4-5 rosi cherry
  • 1 ceasca apa
  • 1 lingurita pasta de tomate
  • 1/2 lingurita pasta de ardei dulce
  • 1 lingurita sos dulce picant
  • 1 praf de sare, piper,zahar, fulgi de chili
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura marar tocat marunt
  • 2 linguri cascaval ras(eu am folosit emmentaler)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi din cartofi, umpluti cu branza si sos dulce picant:

Gnocchi se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Rosiile se curata de coaja, se taie cubulete si se pun pe foc 5 minute pana scade putin din sucul lasat. Se adauga apa, pasta de tomate, pasta de ardei si lasam inca 5 minute sa fiarba. La urma condimentam dupa gust cu sare, piper, zahar, sos dulce picant, fulgi de chili, marar. 

Intr-o tigaie se pune untul sa se topeasca si se adauga gnocchi fierti. Se prajesc pt 3-4 minute la foc iute, se adauga sosul si se mai lasa inca 2-3 minute sa fiarba. Se servesc calzi cu putin cascaval sau parmezan ras, eu am avut emmentaler. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi din cartofi, umpluti cu branza si sos dulce picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

27.04.2014, 10:58

Arata senzational Simonici!

farfuriavesela 1

29.04.2014, 08:17

yum yum yum!!!

Xandrinne 1

21.12.2014, 08:15

Un deliciu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle aglio, olio & peperoncino