Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află... citeste mai mult
Sunt foarte ieftini gogoşarii toamna aceasta, aşa că am mai pus de-o reţetă!
Se curăţă gogoşarii şi se taie felii subţiri, eu i-am dat pe răzătoare.
Se amestecă restul ingredientelor si se dau vreo câteva clocote. Se fierb gogoşarii în 3 reprize , 7-10 minute, să se înmoaie bine.
Pe măsură ce se fierb, se torn în borcane sterilizate în cuptor. Peste ei se pune sosul rămas.
Ies 8 borcane de 800.
Sosul e chiar la limită, aşa că puteti pune puţin mai mult bulion.
Se pun în pături după ce s-au pus capacele şi se lasă până a doua zi, apoi se pun la rece si întuneric, în pivniţă sau în cămară
1
Am găsit la Kaufland o pâlnie mai largă de plastic, specială, numai bună pentru borcanele de 800 sau mai mari, pentru a turna conservele.
2
Se pot servi ca murătură sau ca sos lângă carne, pentru pizza.
3
Crengile de cimbru şi busuioc să le scoateţi după ce fierb gogoşarii. Daca aţi pus mărunţite, nu se mai scot.
Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află... citeste mai mult