Gogosari murati la rece

de lira in Muraturi, 20 Sep 2010 | 25288 vizualizari

COMENTARII (10)

ionix 1

20.09.2010, 15:28

interesant mod de a pune gogosarii... eu ii pun opariti... tin bine peste iarna?

lira 1

20.09.2010, 15:31

Ionix eu pun reteta asta de anul trecut, ca tot varianta oparita o aveam si eu. Merita sa incerci, daca vrei vezi cu jumatate cantitatea, Ies mult mai crocanti ... o sa-ti placa cu siguranta

lia maria 1

20.09.2010, 16:16

aceasta reteta o folosesc si eu de ani de zile si gogosarii sunt grozavi de buni la gust

Corinuta 1

20.09.2010, 17:26

foarte buna reteta! vreau si eu un borcanel

Rocsi 1

20.09.2010, 17:50

interesanta reteta ta

lira 1

20.09.2010, 19:57

LIA mersi pt sustinere

Laly 1

21.09.2010, 17:57

Si eu vreau macar un gogosar

mira86 1

28.09.2010, 02:46

Interesanta idee,am sa o fac si eu .

SENO 1

31.08.2011, 08:53

n-am incercar niciodata sa-i prepar asa foarte interesanta ideea,o sa fac si eu

gaby_gabytza 1

24.09.2011, 12:39

foarte buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza murata