Gogosari si conopida in otet

de Constelatialeu in Muraturi, 11 Sep 2014 | 21589 vizualizari

 

Pentru la iarna,asta in caz ca nu avem pofte mai repede.....

 

INGREDIENTE

  • 6 kg gogosar - 4,5 kg curatat si taiat
  • 3 kg conopida - 2,5 kg curatata si rupta buchetele mici
  • 700 ml otet de 9 grade
  • 700 g zahar
  • 200 g sare grunjoasa
Portii: 11
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari si conopida in otet:

Mai intai spalam si curatam gogosarii,ii taiem in bucati mai mici,avem grija s anu fie patati sau negri pe dinauntru.Conopida o curatam de frunze si rupem buchetele mici pe care le trecem sub jet de apa.Punem gogosarii si conopida intr-un vas incapator,sa putem amesteca usor,peste ei turnam amestecul de otet amestecat cu zahar si sare.Din cand in cand amestecam bine ,lasam peste noapte.A doua zi asezam in borcane de 800 de grame si turnam peste ei zeama lasata.Se capacesc borcanele si se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari si conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (25)

Constelatialeu 1

19.09.2014, 19:39

Da,Cris....

Ducesa 1

21.09.2014, 10:01

Cleme, piper, hrean, ceva condimente, nimic?

Constelatialeu 1

21.09.2014, 11:50

Ducesa,daca vrei pui,eu nu pun.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza si conopida