Gogosari umpluti cu conopida in otet

de ralu_ca in Conserve, 10 Sep 2013 | 34761 vizualizari

 

ei sunt preferatii mei

 

INGREDIENTE

  • 10 kg gogosari
  • 3 conopide
  • 4 l otet
  • 2 l apa
  • 4 cani zahar
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • hrean
  • 1 lingura sare la litru otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu conopida in otet:

Intr-o oala am pus la fiert otetul, apa, zaharul, sare, foi dafin, boabe piper si mustar. Gogosarii curatati si conopida buchetele se trec prin lichidulfierbinte. se lasa cateva secunde, amestecand. Cand s-au racit, cat de cat, punem cate 1 sau 2 buchetele conopida in fiecare gogosar. I-am asezat in borcan, cum se vede in foto, am taiat fasii de hrean si i-am asezat printre gogosari si cateva feliute de morcov, iar cand borcanul se umple se toarna lichidul pana se umple borcanul. Am pus capacul, nu capsat, astfel incat sa pot verifica lichidul si unde a mai fost nevoie, am adaugat. dupa aprox 3 ore, am inchis bine capacele si le-am asezat in pivnita, asteptam sa fie consumate la iarna.

TIPS-URI

1

3 borcane de 5 kg

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Panacris 1

11.09.2013, 08:32

Ce idee bună! Eu îi combinam! De reținut!

diaconta 1

11.09.2013, 09:01

si mie-mi plac foarte mult

stratulatgeorgiana 1

26.08.2014, 17:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari cu conopida la murat