Gogosari umpluti cu orez

de madi_marin in Mancaruri de post, 1 Noi 2010 | 9095 vizualizari

 

Pentru ca am facut mai mult pilaf, m-am gandit sa umplu si trei gogosari.

 

INGREDIENTE

  • 3 gogosari mari
  • 50 g soia granule
  • pilaf proaspat gata preparat (orez,ceapa,sare, piper, ulei)
  • pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
 
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu orez:

Se prepara intai pilaful : se caleste foarte putin o ceapa tocata marunt, se adauga orezul spalat, apoi se pune apa de 3 ori mai mult decat cantitatea de orez. Se lasa sa fiarba la foc mic si cand e gata se potriveste gustul de sare si piper.

Se spala gogosarii si li se taie un capac care se pastreaza. Li se scot samburii si apoi se umplu cu orezul amestecat cu soia inmuiata inainte in apa si scursa foarte bine. Se pun la fiert si cu capacele intr-un vas cu apa pana la jumatatea lor sau un pic mai sus. Se fierb la foc mic si cand sunt aproape gata se pune si pasta de tomate. Se mai dau cateva clocote si se dau deoparte.

Se servesc calzi ca atare sau cu smantana sa iaurt deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Irina 1

02.11.2010, 20:18

Ce dragut e gogosarul si sigur si gustos! Chiar e de notat pentru post.

madi_marin 1

03.11.2010, 08:52

fetele....multumesc, e intr-adevar foarte potrivit pentru post....dar nu numai..... eu l-am facut pentru ca m-am cam saturat de atata carne.....si am vrut ceva mai usor.

Adinacarla 1

03.11.2010, 10:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu spanac (de post)