Gogosari umpluti, in sos de ceapa

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 4 Oct 2015 | 3193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 gogosari mai mici
  • 350 g carne tocata
  • 50 g orez
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • Sos
  • 4 cepe rosii
  • 400 ml amestec rosii cu ardei capia
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti, in sos de ceapa:

Pregatim gogosarii, ii spalam, taiem capacul si scoatem semintele si nervurile. Carnea tocata o amestecam cu ceapa taiat marunt, cu orezul, potrivim de sare si piper.

Umplem fiecare gogosar in parte si ii asezam intr-un vas de ceramica. Separat pregatim sosul. Ceapa o curatam taiem marunt si o calim in ulei,cand s-a inmuiat adaugam amestecul de rosii si ardei, lasam sa dea un clocot si apoi turnam peste gogosari, sa-i acopere bine, daca e nevoie mai adaugam apa.

Deasupra vasului asezam hartie de copt si bagam la cuptor cca 1 ora.Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti, in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de ceapa