Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
sunt aromate,pufoase...ce sa mai...sunt delicioase:)
Punem sucul de portocala,laptele,untul,zaharul si coaja de portocala intr-o oala pe foc pana se topesc untul si zaharul(daca e prea cald il lasam sa se racoreasca pt a nu opari aluatul).
Faina o cernem si o amestecam cu drojdia,apoi in mijloc facem o gaura unde punem oul si compozitia din oala(calduta).
Framantam bine totul apoi lasam la dospit 1 ora.
Cand aluatul e crescut rupem din el si intindem o foaie din care decupam gogosi de ce forma dorim.
Dupa ce am decupat gogosile le punem la crescut pt inca 20-30 de minute apoi le prajim in ulei incins pe ambele parti.
Le scoatem pe hartie de bucatarie sa absoarba uleiul in exces.
Le presaram cu zahar pudra.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult