Gogosi rapide cu iaurt

de deyutzky in Dulciuri, 19 Iul 2014 | 8886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 400 gr iaurt grecesc cu 5% grasime Oly am pus eu
  • 4 linguri de zahar + 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 1 fiola esenta de vanilie sau rom
  • 300 gr faina
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi rapide cu iaurt:

Punem ouale intr-un bol, le amestecam cu zaharul si le batem cu un tel.

Adaugam iaurtul si esenta, apoi praful de copt amestecat cu faina. 

Amestecam bine cu telul pana cand ingredientele sunt bine incorporate.

Punem un ceaun pe foc mic-mediu si in el incingem uleiul. Avem grija sa punem in ceaun mai mult ulei pentru a putea face gogosile intr-o baie de ulei.

Luam cate putin din compozitie cu o lingurita si punem cu grija aluatul in ulei. 

Gogosile se vor face foarte repede asa ca trebuie avut grija sa le intoarceti imediat pe ambele parti pentru a se rumeni frumos.

Se scot pe un servetel pentru a se absoarbe uleiul, iar apoi se pudreaza cu zaharul pudra.

Din aceste cantitati mi-au iesit cca 35 de gogosi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi rapide cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase