Gogosica infuriata

de alinutza88 in Dulciuri, 6 Iul 2012 | 4227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 25 g drojdie
  • 1 kg faina
  • 150 ml lapte
  • 3 oua
  • Esenta rom
  • Zahar vanilat
  • Un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosica infuriata:

Se dizolva drojdia intr-o cana cu apa calduta. Se pune faina intr-un vas, se face o gaura in mijloc, se adauga ouale, laptele caldut, drojdia dizolvata, zaharul vanilat, esenta de rom si praful de sare. Se incorporeaza totul prin miscari circulare. Pentru a face aluatul mai fraged adaugati 8 linguri de ulei sau unt topit.

Intindeti coca dar nu foarte subtire pentru a cu iesi cu gaura in interior, si decupati cu un pahar sau taiati pur si simplu cu un cutit ce forme doriti. Se mai lasa un pic la dospit, iar apoi sunt gata de prajit. Tavaliti-le prin zahar pudra cu gust de vanilie!

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosica infuriata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase si aromate