Gratin cu broccoli, dovlecei si carnat

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 29 Dec 2019 | 2160 vizualizari

 

 Poate fi servit ca atare, dar si ca o garnitura mai imbunatatita.
"Bunatati pentru Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carnati
  • 400 broccoli
  • 400 gr conopida
  • 200 gr smantana
  • 100 gr branza razuita Gran Padano
  • 50 ml ulei masline
  • 2 oua
  • 1 lingurita de cimbrisor uscat maruntit
  • cubulete de ardei si codite de ceapa verde pentru decor
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin cu broccoli, dovlecei si carnat:

  1. Broccoli si conopida se desfac in buchetele si se fierb partial in apa cu sare.
  2. carnatul se taie rondele .
  3. Smantana se sarea za si se bate cu cele doua oua impreuna pana se omogenizeaza .
  4. Se scurg legumele de apa  se transfera intr-o tava non -aderenta .
  5. Se presara deasupra legumelor cimbrisorul si se stropesc cu ulei .
  6. Distribuiti in tava in mod uniform rondelele de carnat . Piparati .
  7. Turnati deasupra amestecul de oua si smantana .
  8. Presarati pe deasupra branza razuita .
  9. Se da tava la cuptor pentru gratinare timp de 10 minute pe functia full-grill.
  10. Dati prospetime preparatului cu cubulete de ardei si codite de ceapa verde .

                                        Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca nu aveti branza Gran Padano folositi parmezan sau orice cas razuibil .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin cu broccoli, dovlecei si carnat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida, la cuptor, reteta simpla si gustoasa