Guguluf cu ness si glazura royal icing

de baby_ktalyna in Prajituri, 23 Mai 2014 | 4766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 170 gr unt la temperatura camerei
  • 180 gr zahar brun
  • 3 oua
  • 1 lingurita ness dizolvata cu o lingura de apa fierbinte
  • 6 patratele de ciocolata amaruie (optional)
  • glazura royal icing
  • un albus
  • o lingurita suc de lamaie
  • 200 gr zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu ness si glazura royal icing:

ingredientele uscate ( faina,cacaoa,zaharul si praful de copt) se amesteca la viteza mica cu robotul de bucatarie adaugand treptat untul si ouale apoi ness-ul dizolvat,amestecand timp de 5 minute

tava de guguluf se unge cu unt si se pudreaza cu cacao

se preincalzeste cuptorul la 200 grade

se pune compozitia in forma si bagam bucatelele de ciocolata in ea 

se coace pentru 20-25 min (testul scobitorii)

lasam la racit

glazura royal icing

albusul se bate cu robotul la viteza mica ,punem sucul de lamaie apoi treptat se adauga zaharul pudra

mixam marind viteza timp de 2-3 minute

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu ness si glazura royal icing" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec de post