Gulas de vitel cu vodca

de divainbucatarie in Vita, 22 Aug 2011 | 9388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de vitel
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 lingurita boia de ardei (paprika dulce)
  • 1 varf de cutit paprika iute
  • sare
  • 1/2 lingurita chimen
  • 1 fir cimbru
  • 1 catel usturoi
  • 500 g cartofi
  • 4 rosii proaspete
  • 1/2 ceasca vodca
  • 1 lingura crema de gulas
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vitel cu vodca:

Calim ceapa tocata marunt. Adaugam carnea de vitel taiata cubulete sau fasii subtiri si continuam sa calim.Dupa evaporarea lichidului adaugam chimenul, sucul de rosii si crema de gulas. Amestecam din cand in cand si completam cu apa. Intre timp taiem cartofii in cuburi mai mari. Cand carnea este aproape gata si zeama s-a evaporat, adaugam cartofii si rosiile pe care le-am decojit, cimbrul, apoi completam cu apa si vodca.

Vom fierbe pana cand cartofii sunt facuti. Luam oala de foc si presaram putin patrunjel tocat.

Servim gulasul imediat! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vitel cu vodca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas cu costite de vitel