Inghetata de ciocolata

de nadina73 in Dulciuri, 11 Iul 2010 | 5039 vizualizari

 

daca tot am primit masina de inghetata,trebuia testat nu?asa ca rezultataul e acesta................

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciocolata
  • 250 g zahar
  • 6 oua
  • 4 vanilii
  • 1 litru lapte
  • cirese confiate-decor
  • frisca-decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de ciocolata:

Se bat ouale intregi cu zaharul, bine.

Ciocolata se topeste apoi se pune laptele si zaharul sa fierba impreuna,dupa care se amesteca cu galbenusurile pana se  ingroasa, la foc mic

Se lasa sa se raceasca, dupa care se pune la rece 30 minute apoi se pune in masina de inghetata se lasa la mixat 15-20 minute apoi cand e gata.......se serveste

Daca va ramane se pune in cutie si se pune la congelator..........mie nu mi-a ramas

Se serveste cu frisca ,asa au zis pitici "ma mami frisca nu ne pui?"si am pus si cirese confiate, sant grozave.

va astept la o inghetata generoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

onuta 1

11.07.2010, 23:23

pe caldura de azi merge clar o inghetata buna.ma invit sa stii.

nadina73 1

16.07.2010, 17:29

multumesc buni

nadina73 1

16.07.2010, 17:29

onuta cu tot dragu te asetept

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Checul copilariei mele