Kimchi de varza

de Mitinita in Muraturi, 8 Noi 2012 | 11184 vizualizari

 

De curand am descoperit supele cu kimchi,asa ca mereu am cate o portie in frigider.
Inainte de incepe cu reteta va spun ca este o reteta de durata,kimchiul trebuie sa stea cam 1-2 saptamani in frigider.

 

INGREDIENTE

  • o varza mijlocie,taiata in bucati de 2 cm
  • 3 linguri de sare grunjoasa
  • 3 cepe verzi,taiate
  • 4 linguri de gochugaru (fulgi de ardei iute korean)
  • 3 catei de usturoi,pisati
  • 1 cm de ghimbir proaspat,dat pe razatoare
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kimchi de varza:

Bucatile de varza se pun intr-un bol si se amesteca impreuna cu sarea grunjoasa. Se lasa cel putin doua ore,dar cel mai bine,peste noapte. Astfel,varza se va inmuia.

Clatim varza de sare si o lasam sa se scurga de apa.

Amestecam restul ingredientelor cu o jumatate de pahar de apa,apoi adaugam bucatilor de varza. Se amesteca bine cu mainile.

Punem kimchiul intr-un recipient care se inchide ermetic si lasam la temperatura camerei 1-2 zile pentru o intrebuintare mai rapida sau 1-2 saptamani la frigider, se va acri putin si va putea fi folosita in multe feluri de mancare,nu doar ca muratura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Kimchi de varza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

jolygina 1

09.11.2012, 19:17

vreau

Sim0na 1

09.11.2012, 22:26

Cred ca asta-i o reteta pe care as putea s-o fac si eu din toate chinezariile astea Ti-am mai spus ca mi se pare atat de greu de facut.. si cu niste condimente sau ingrediente despre care nici n-am auzit Sper sa nu razi de mine...

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza rosie pentru iarna