Lasagne cu pesto

de angyb in Lasagna, 2 Mai 2012 | 7318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagne
  • 1 borcan de pesto(190g)
  • 1 cutie de fasole verde
  • mozzarela
  • parmezan

Sos besciamella:

  • 50 g unt
  • 50g faina alba
  • 500ml lapte
  • sare
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagne cu pesto:

Sos besciamella:

Topim untul, adaugam faina amestecand sa nu faca cocoloase, dupa care adaugam laptele amestecand mereu.Lasam pe foc aproximativ 15 min-Cand sosul este aproape gata adaugam nucsoara si sare, dupa care il lasam sa se raceasca .

cand sosul este rece adaugam borcanelul de pesto si amestecam bine.

asamblarea:

Ungem o tava cu ulei dupa care adaugam sosul obtinut ,foaia de lasagne ,sosul de pesto ,jumatate din cantitatea de fasole verde taiata marunt , parmezan,foaie de lasagne.sos ,mozzarella taiata cubulete parmezan.Continuam pana cand se termina toate ingredientele ultimul strat sa fie cu mozzarella si parmezan.

Se da la cuptor aproximativ 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne cu pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagne cu carne de pui