Legume la cuptor

de Irina in Mancaruri de post, 12 Dec 2010 | 27959 vizualizari

 

O mancare de post, sanatoasa si foarte usoara. Cateva legume aranjate frumos intr-o tava pot constitui cu succes o masa de seara rapida. Sau garnitura la o friptura, dupa caz...

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • 10-12 morcovi
  • 10-12 ciuperci champignon
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

Legumele se spala si se curata de coaja. Dovleceii si vanata se taie rondele si se asaza impreuna cu toate legumele intr-o tava. Usturoiul se arunca peste legume cu tot cu coaja (are un gust nemaipomenit), se condimenteaza cu sare, piper si se stropeste cu putin ulei de masline. Se introduce tava in cuptorul incins la 180 grade si se lasa max. 45 minute.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la cuptor