Legume la cuptor

de Panacris in Mancaruri de legume, 14 Mar 2011 | 5505 vizualizari

 

Dupa atatea retete cu carne, m/am gandit sa pun si una cu legume.

 

INGREDIENTE

  • vinete subitiri 4 bucati
  • ardei capia 4 bucati
  • rosii 4 bucati
  • dovlecei mici 4 bucati
  • sare
  • ulei de masline
  • oregano sau cimbrisor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

Vinetele se taie in doua, se dau cu sare, ulei de masline si se pun intr/o tava la cuptor. Dupa ce s/au copt, se curata de coaja si se lasa la scurs.

Se pregateste o tava tapetata cu foaie de pergament, se aseaza fasiile de vinete, ardeii taiate fideluta, rosiile felii si doveleci feliati subtiri. Se stropeste cu ulei de masline, se presara sare si oregano sau cimbrisor. Se pune la cuptor cca. 15 minute la 200 grade.

Se serveste ca atare ca si salata sau ca si garnitura.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

ardeii se pot coace, (nu am mai avut rabdare!!)

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecel