Legume picante

de dantes in Mancaruri de post, 23 Dec 2016 | 3643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g morcovi taiati rondele
  • 100 g cartofi taiati cuburi
  • 100 g fasole verde
  • 2 cepe taiate marunt
  • 1 ardei iute taiat marunt
  • 1/2 boia de ardei iute
  • 1/2 coriandru macinat
  • 1/2 lingurita turmeric sau curcuma
  • 100 g conopida rupta in buchetele mici
  • 100 ml lapte de cocos
  • 3 linguri de ulei
  • Ingrediente pentru pasta picanta
  • 2 catei de usturoi taiati marunt
  • 2 cm de ghimbir
  • 1 ardei iute tocat
  • 1/2 lingurita de fenel
  • 100 g rosii taiate cubulete4
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume picante:

Pentru pasta picanta toate ingredientele se  dau prin blender.

Intr-o oala se pune uleiul se adauga ceapa si ardeiul iute si se calesc pana se inmoaie ceapa. Se adauga morcovii, boiaua de ardei iute,coriandru,turmericul si sare,se amesteca bine si se da focul mic,se adauga cartofi se acopera cu un capac si se lasa 10 minute.

Se adauga conopida si fasolea verde, pasta picanta facuta la blender se acopera si se mai lasa 15 minute pe foc.

Se opreste focul se adauga laptele de cocos si se amesteca.

TIPS-URI

1

Legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de cartofi cu legume (de post)