Limba de vita in sos de rosii

de Bya Ralu in Vita, 18 Aug 2012 | 16158 vizualizari

 

ador mancarica asta!e asa buna...dureaza putin cam mult dar rezultatul e minunat:D

 

INGREDIENTE

  • 500 g limba de vita
  • 1/2 rosii cuburi in bulion
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa mare
  • cateva frunze patrunjel proaspat
  • busuioc,cimbru,sare,piper si patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vita in sos de rosii:

Se pune limba de vita la fiert cam 2-3 ore. Se curata de piele si se taie felii. Ceapa, usturoiul si frunzele de patrunjel se pun in robotul de bucatarie si se maruntesc, se pun la calit in ulei de masline, se inabusa cu vin rosu si se adauga 3-4 polonice de zeama in care a fiert limba. Se adauga si condimentele. Se adauga feliile de limba de vita si se lasa cca 10 minute.

Se serveste cu piure de cartofi si salata de rosii cu ceapa

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vita in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

20.08.2012, 18:02

bine laura cand fac nunta te chem la nunta draga mea si vi cu oala

Micutza Luana 1

01.08.2013, 11:23

foarte buna

Bya Ralu 1

01.08.2013, 11:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limba de vita cu masline