Linte batuta cu ceapa caramelizata

de Valclaudia in Mancaruri de post, 4 Iun 2016 | 12578 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 800gr. linte uscata rosie
  • 800ml apa plata
  • cca 20 ml ulei de floarea soarelui
  • sare si piper dupa gust
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei kapia rosu
  • cca 20ml ulei
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • marar verde proaspat uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linte batuta cu ceapa caramelizata:

Lintea se clateste in apa rece apoi se pune la fiert la foc potrivit in 800ml apa plata.

Adaugam sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana incepe sa se zdrobeasca.

Adaugam 20 ml ulei de floarea soarelui si amestecam sa se omogenizeze.

Cepele si ardeiul se curata si se spala,apoi le tocam si le punem la calit in tigaie cu 20 ml ulei de floarea soarelui.

Adaugam la final 1 lingurita boia dulce de ardei si presaram marar verde proaspat tocat.

Portionam si servim.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate servi calda dar si rece e la fel de buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Linte batuta cu ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

04.06.2016, 23:01

simona72 1

08.06.2016, 09:14

Chiar faina ideea! Linte n-am facut, doar naut...super ce ai facut tu aici!

Panacris 1

26.03.2017, 12:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata