Lipie cu ciuperci, porumb si cas

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2011 | 6476 vizualizari

 

De foarte multa vreme doream sa gatesc lipie umpluta, insa nu am gasit in magazin foi de lipie si de distrat cu framantat aluat, chiar nu aveam pofta. Intruna din zilele trecute, am gasit la Penny Market lipii, bineinteles ca am cumparat.

 

INGREDIENTE

  • Foi de lipie(eu am avut nevoie de 4 foi)
  • Pt umplutura:
  • 50 g salam,
  • 50 g ciuperci champignion,
  • 2 linguri porumb,
  • 4 frunze salata verde,
  • sare,
  • piper,
  • rosii,
  • 2 linguri de cas de oaie razuit,
  • unt.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie cu ciuperci, porumb si cas:

Salamul taiat cubulete mici, se pune intr-o tigaie si se prajeste in putin unt timp de 3 minute. Se adauga ciupercile spalate, taiate felii, le sotam vreo alte 3 minute, adaugam porumbul scurs de zeama, piperam, saram, amestecam usor si stingem focul.

Intre timp intr-o alta tigaie unsa cu ulei, se incalzesc foile de lipie pe ambele parti. Pe fiecare foaie punem putin ketchup (se poate si fara), o frunza de salata daca va place, apoi umplutura, presaram putin cas si impaturim lipia. Este foarte gustoasa si satioasa.

TIPS-URI

1

Cand incalziti lipia, sa fiti pe langa aragaz, se incalzeste f. repede.

2

Cantitatile le stabileste fiecare in functie de nr de portii de care are nevoie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie cu ciuperci, porumb si cas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval