Loboda prajita

de Constelatialeu in Mancaruri de legume, 10 Mai 2013 | 14045 vizualizari

 

N-am mai mancat de cand eram copil,facea mamaia mea.Ieri cand primea instructiuni de la mama,ce aveam de facut prin gradina ( cu doamna profesoara de biologie nu te pui,doar executi) si am ajuns la sectorul loboda,mi-a zis ca a facut loboda prajita si uite asa mi-am amintit instantaneu gustul bun de loboda prajita.Sincer nu stiu daca chiar asa o facea si bunica,am improvizat un pic,ce mi-a zis mama cu ce mi-a trecut mie prin cap,dar va garantez ca a iesit o bunatate si vorba aia eu sunt carnivora declarata...

 

INGREDIENTE

  • 300 g loboda
  • 10-15 fire ceapa verde
  • usturoi verde,am avut niste firisoare subtirele,cred ca au fost vreo 20
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri rosii cu ardei
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita delikat legume
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Loboda prajita:

Loboda o curatam si o oparim. Ceapa, usturoiul taiate marunt le punem in tuciul cu ulei incins (e mai buna mancarea facuta-n tuci, cel putin mie asa-mi place), le calim la foc domol, adaugam delikatul si apoi loboda oparita si lasam sa se prajeasca. La final adaugam rosiile cu ardei si mararul tocat, 5 minute si dam tuciul de pe foc.

Am servit cu sunca prajita....totusi sunt carnivora...

Daca ti-a placut reteta noastra "Loboda prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Constelatialeu 1

10.05.2013, 12:05

Eu daca va zic ca-i buna,nu trebuie sa ma credeti,trebuie doar sa incercati...

laura_n 1

10.05.2013, 14:02

vai, dar ce buna tre sa fie

simona72 1

10.05.2013, 22:02

Nici eu nu am mai auzit!!! interesant!!1 merge cu putina smantina deasupra si brinza rasa,zic eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob taranesc de legume