Loempia vegetariana (Pachetele de primavara in stil vietnamez)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2016 | 3115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 foi de placinta
  • 20 grame taitei vermicelli din orez brun
  • 1/4 varza rosie
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 2 ardei portocalii mici
  • 2 linguri sos de soia
  • 1/2 lingura sos de peste
  • sare, piper
  • 1/2 cub concentrat de legume
  • ulei de masline
  • sos dulce de chili pentru servit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Loempia vegetariana (Pachetele de primavara in stil vietnamez):

Se toaca ceapa, morcovii si ardeii julienne, iar ceapa rondele. 

Se hidrateaza taiteii 5 minute in apa rece, apoi se scurg.

Se incalzeste putin ulei intr-un wok, la foc mare si se adauga legumele si taiteii. Se gatesc pana se inmoaie, 3-4 minute. Se adauga cubul concentrat, putina apa, sosul de soia si cel de peste, sare si piper daca este nevoie. 

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. 

Se ung foile de placinte cu ulei, una cate una si se aseaza compozitie in partea inferioara a fiecareia. Se aduc marginile spre interior, apoi se ruleaza complet. 

Se ung cu ulei si se aseaza intr-o tava pentru cuptor. Se coc 10-15 minute, pana devin crocante.

Se servesc cu sos dulce de chili.

Daca ti-a placut reteta noastra "Loempia vegetariana (Pachetele de primavara in stil vietnamez)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

dantes 1

03.07.2016, 10:31

Bune!

elucubratiiculinare 1

03.07.2016, 16:24

ce bune ar trebui sa fie

Gherca Daniela 1

03.07.2016, 19:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spirale in aluat de foietaj cu crenvursti si ketchup