Macrou cu lamaie si legume

de Constelatialeu in Peste, 14 Dec 2013 | 9703 vizualizari

 

Ceva simplu si gustos,mai ales ca-i dezlegare la peste.....pentru cei ce tin post..

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati macrou fara cap
  • lamaie
  • 500 g legume-orez,baby morcov si mazare,ciuperci,porumb ,ardei rosu
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita delikat legume
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu lamaie si legume:

Macroul se dezgheata ,se curata ,se spala si se lasa la scurs intr-o sita.Apoi se sareaza si pipereaza,se unge o tava cu ulei ,se aseaza bucatile de macrou,in fiecare macrou se pune o felie de lamaie.

Deasupra lor turnam putin ulei si o cana de apa si dam tava la cuptor aproximativ 40 min la foc moderat.Legumele le punem la fiert cu o lingurita de delikat,cca 7-8 min,apoi le punem la scurs.Incingem o tigaie cu putin ulei si calim legumele cca 5 min.

Asezam macroul pe farfurie langa el legumele si o bucatica de lamaie....

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu lamaie si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Geanina87 1

14.12.2013, 21:17

ce bine arata!!!

laura_n 1

14.12.2013, 22:18

ma innebunesti, ieri salata aia grozava, azi macrou

Constelatialeu 1

14.12.2013, 22:30

Balconito,am facut pomana si de aia am pregatit atatea...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de macrou