Maioneza din fasole alba-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 14481 vizualizari

 

este grozav de bun nici nu zici ca e din fasole

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de fasole boabe alba
  • 500 ml ulei
  • 2 linguri de mustar
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza din fasole alba-post:

Eu cumpar fasole alba la borcan(e fiarta)se amesteca bine cu badidora se zdrobeste foarte bine ca o pasta ,apoi se pune cate putin ulei ca si la maioneza simpla cu ou,iar pe parcurs  adaugi zeama de lamaie(eu am pus de la 1 lamaie)depinde cum va place de acrisoara si mustarul,si se amesteca incaontinu cu mixerul sau badidora punand cate putin ulei

Am reteta de la o pritena mea dana,e grozav de buna merge si chiar pe paine uscata e grozav de buna

Nu are gust de fasole deloc ,chiar sotul meu a incercat-o si nu  a stiu sa zica din ce am fact-o

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza din fasole alba-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

22.03.2010, 00:13

incearca cu incredere e grozava

mariac 1

16.04.2010, 00:53

nu am mancat ,si nici nu am facut ,trebuie in incerc si eu in zilele de post e foarte buna

adry88 1

19.05.2011, 15:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole gigantica