Maioneza rapida

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2009 | 6763 vizualizari

 

in mai putin de un minut ai maioneza buna pentru a o manca...

 

INGREDIENTE

1 ou, 300 ml ulei, zeama de lamaie, sare, mixer vertical cu pahar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza rapida:

In paharul de la mixer pui oul intreg (fara coaja),cu grija sa nu se sparga galbenusul,se adauga uleiul si apoi se introduce pana jos mixerul,se apasa butonul si ..gata maioneza

se adauga sare si zeama de lamaie dupa gust se amesteca cu o lingura si....pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (13)

Swanheart 1

17.11.2009, 14:17

Eu am incercat sa fac mai demult, cu mixerul vertical, si a iesit o chestie uleioasa cu franjuri de maioneza taiata... O sa mai incerc si azi, ca vreau sa fac salata de vinete. Sunt la birou , mi-e foame de mor, ma uit aici la retete, imi fac pofte, si mi-am promis ca dupa ce ajung acasa ma pun serios pe gatit.

Michelle 1

17.11.2009, 14:23

poti pune ce vrei in ea...

madi_marin 1

05.04.2010, 18:22

si eu pregatesc asa maioneza, doar ca mai pun o lingurita de mustar cremos la un ou.....dar imi place ca se si face foarte rapid si nici nu e deloc gretoasa...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sunca de curcan