Malasolca in vas de paine - reteta reinterpretata

de abetina in Peste, 30 Iul 2018 | 2908 vizualizari

COMENTARII (15)

Rahela Velicu 1

30.07.2018, 15:39

Imi place cum arata, super!

RODIMUR 1

30.07.2018, 15:42

Cu peste afumat si cu pastrama, malasolca asta (oare de unde vine acest nume...?) este mult mai aproape de gusturile noastre... Imi place si aluatul...Bravo, curajoasa cu reteta numarul 1 din concurs! Succes!

UrsanMihaela 1

30.07.2018, 18:20

Interesanta reteta si apetisanta!

Constelatialeu 1

30.07.2018, 20:28

Interesant, bravo !

abetina 1

30.07.2018, 20:29

multumesc mult de aprecieri!

RODIMUR 1

30.07.2018, 23:24

Multumesc, Bucataras Chef! Recunosc ca nu am citit cu atentie acest articol, din doua motive: 1) stiam ca nu voi participa la concurs, pentru ca urma sa plecam de acasa si 2) pentru ca nu prea sunt fan peste... Dar pentru ca am ramas cu acea curiozitate lingvistica, voi face imediat o lectura rapida si selectiva.

RODIMUR 1

30.07.2018, 23:43

Am citit, chiar tot articolul, dar n-am gasit nici o explicatie a denumirii (de unde vine cuvantul...) Etimologia ma interesa, nu altceva...

dantes 1

31.07.2018, 08:24

Buna!

Panacris 1

31.07.2018, 08:37

simona72 1

31.07.2018, 09:06

Felicitari pentru abordare!

mihaelar63 1

31.07.2018, 15:42

Satisfyyourcravings 1

31.07.2018, 22:26

Imi place ca ai folosit mai multe feluri de peste! Cred ca a iesit super!

abetina 1

31.07.2018, 22:34

a iesit intr-adevar super la gust,au apreciat cei dragi mie,eu nu am voie,eu m-am multumit cu turtele coapte cu bicarbonat,sunt super bune!

Rocsi 1

01.08.2018, 20:21

Arata foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Malasolca a la Bia