Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Pentru ca la felul 2 am facut mamaliga,am pus de mai multa sa am si pt seara la papica asta buna,pe care nu am facut-o demult.
Punem intr-un ceaun o cana malai,3 cani apa rece,sare dupa gust si amestecam pana incepe sa fiarba si dupa,din cand in cand,pana e gata mamaliga.
Intre timp taiem feliute carnatul afumat si il prajim in ulei(sau untura).
Branza de burduf o zdrobim bine cu o furculita.
Ungem un vas de yena (sau ce vas bagati in cuptor)cu unt sau margarina,punem un strat de mamaliga,peste feliile de carnat,iara mamaliga,peste branza de burduf,iara mamaliga si in mijloc cu o lg.umeda facem o gropita si asezam sa stea comod...un ou...sau mai multe daca e vasul mai mare.
Bagam la cuptor pana se coace oul,scoatem ,lasam sa se raceasca putin,portionam si servim cu smantana.
Sa aveti pofta!!!
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult