Mancare de cartofi cu afumatura

de MotanLaOale in Porc, 6 Oct 2018 | 4788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 400 g carne afumata (scarita)
  • 4 cepe
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri pasta tomate
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi cu afumatura:

Cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari.

Ardeiul se curata, se spala si se taie marunt.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 4-5 minute.

Se pune ardeiul, vegeta, piper, boia si se mai caleste 3-4 minute.

Se pune afumatura si apa si se fierbe 15-20 minute.

Se pun cartofii, se completeaza cu apa si se fierb inca 15 minute.

Se pune pasta de tomate, se amesteca si cand da in clocot se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.

Spre sfarsit se pune si mararul tocat marunt, se amesteca si se potriveste de gust cu sare si piper.

Se mananca calda cu salata sau muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu orez