Mancare de fasole de post

de Ancutsa in Mancaruri de post, 27 Mar 2017 | 12703 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 600 g fasole boabe
  • 1 morcov ras
  • 3 cepe
  • 1 castronel rosii pasate
  • sare dupa gust
  • cateva foi de dafin
  • cateva boabe de piper
  • verdeata proaspata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole de post:

 

Se alege fasolea, se spala si se lasa la inmuiat peste noapte.

A doua zi, se pune la fiert, intr-o oala cu apa. La nevoie, se schimba apa. Se fierbe pana scade lichidul.

 Separat, intr-o cratita, se calesc cepele tocate marunt, pana devin aurii. Se adauga morcovul ras, rosiile pasate, sare dupa gust, cateva boabe de piper si foi de dafin. Se adauga cu polonicul fasolea si apa in care a fiert si se mai lasa cam 20 de minute sa fiarba.

 Se da de pe foc si se decoreaza cu verdeata de sezon.

 Pofta Buna!

 Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/03/mancare-de-fasole-de-post.html

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

miki_a 1

27.03.2017, 23:50

Delicioasă!

Ancutsa 1

28.03.2017, 09:57

Va multumesc frumos, ma bucur mult ca v-a placut! :">

dantes 1

28.03.2017, 16:33

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Musaca "de post cu varza si orez