Mancare de fasole verde de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 22 Feb 2010 | 13346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde congelata(eu asa am avut)
  • 2 cepe
  • ardei rosu
  • un morcov
  • 3-4 catei usturoi
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • vegeta
  • piper
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde de post:

Fasolea se decongeleaza.

Ceapa se toaca marunt se,se pune intr-o tigaie la inmuiat in putin ulei.

Peste ceapa se adauga fasolea,se pun circa 2 cani apa.

Dupa care morcovul se taie rondele,ardeiul se toaca si el si se pun peste fasole.

Cand fasolea e fiarta se adauga pasta de tomate ,care se desface in putina apa,

Apoi se toaca usturoiul si se adauga si el ,si se pune vegeta si piper dupa gust.

Se mai amesteca de cateva ori si se opreste aragazul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde de post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

violette 1

23.02.2010, 16:08

Buna, buna fasolica. Imi place!

nadina73 1

26.02.2010, 00:04

super cred ca am sa o incerc char maine cu piftelutele mele de garbanzos,mersi de idee

Rocsi 1

26.02.2010, 13:50

pentru putin...sper sa iti placa..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu orez