Mancare de mazare ( de post)

de alilianaa in Mancaruri de post, 7 Aug 2014 | 4713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg mazare proaspata
  • o ceapa
  • un morcov
  • o jumatate ardei capia rosu
  • o jumatate ardei capia verde
  • sare, piper, dupa gust
  • 50 ml ulei
  • sucul de la 5 rosii
  • o legatura de patrunjel proaspata
  • 2 graunti usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare ( de post):

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, dupa care adaugam  ceapa, morcovul, ardeiul ( spalate, tocate). Le lasam pret de 10 minute dupa care punem mazarea ( spalata si pusa la scurs inainte).

Adaugam sare, piper si o ceasca de apa. Lasam la fiert cu capacul pus pret de 20 minute.

Din 5 rosii pregatim un suc pe care-l  punem peste mazare. Lasam la fiert preparatul cat sa scada bine, adaugam usturoiul pisat si patrunjelul tocat. Mai lasam 5 minute si oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare ( de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita - de post