Mâncare de ștevie cu orez

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 29 Apr 2013 | 5527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ștevie,
  • o căniță orez,
  • o ceapă uscată,
  • o legătură ceapă verde,
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de ștevie cu orez:

Ștevia se spală frunză cu frunză, după care se curăță de nervurile de pe mijlocul frunzelor. Ceapa se curăță și se toacă mărunt. Se pune la călit într-o cană de apă (200 ml) și este la opțiunea voastră dacă puneți și 1-2 linguri ulei. După ce am călit ceapa vreo 10 minute, adăugăm ștevia tocată mărunt și orezul clătit în 2-3 ape. Lăsăm să se înmoaie toată ștevia apoi acoperim cu apă și lăsăm să fiarbă la foc mic. Amestecăm din când în când. După 20 minute, verificăm orezul dacă este fiert și condimentăm cu sare și piper. Servim imediat cu roșii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de ștevie cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post- tocanita de ciuperci