Mancarica de cartofi cu orez

de Lau in Porc, 11 Iul 2011 | 6116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 200 g orez
  • 2 rosii
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 400 g pulpa de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu orez:

Se curata ceapa,se toaca si se pune la calit. Dupa ce s-a inmuiat putin se adauga morcovul curatat si dat prin razatoare, ardeii, rosiile tocate. Se lasa sa se caleasca putin, se adauga pasta de tomate si 2 cani de apa. Se amesteca, se adauga carnea spalata si taiata bucati si se lasa sa fiarba.

Se curata cartofii, se spala si se taie, se adauga peste carne, apoi se adauga apa (sa fie mai multa cca 2 degete deasupra la cartofilor) si mararul

Cand cartofii sunt fierti pe jumatate se aduga orezul spalat, se amesteca, din cand in cand.

La final se potriveste de sare, piper dupa gust, se adauga patrunjelul tocat si se serveste.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Racituri de porc(piftii)