Mancarica de dovlecei cu ardei si rosii

de monike in Mancaruri de legume, 6 Iul 2011 | 14949 vizualizari

 

O mancarica modesta ...cu ingrediente la indemana oricui.... dar deosebit de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei,
  • 5 ardei,
  • 2 cepe mari,
  • 6 rosii mari,
  • 4 catei de usturoi,
  • o legatura patrunjel,
  •  cateva frunze de cimbru proaspat,
  • sare, piper,
  • 50ml ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de dovlecei cu ardei si rosii:

Dovleceii ii curat de coaja, le scot semintele si apoi ii tai cubulete. Ardeii, ceapa rosiile le tai tot  mare.

Prima data pun cepa, ardeiul,  o parte din usturoi, un praf de sare la calit (pana ce ceapa devine sticloasa). Legumele dupa ce le-ai pus sare ar trebui sa-si lase sucul, daca nu sa intampat acest lucru mai ajuta mancarica cu un pic de apa ( cam o jumatate de cescuta). Iese mai gustoasa mancarica daca fierbi in suc prpriu.

Cand s-au fiert adaugi si rosiile,restul de usturoi, jumatate din legatura de parunjel, piper, cimbru si dau la cuptor pana scade si se rumeneste.

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de dovlecei cu ardei si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (15)

monike 1

06.07.2011, 23:12

eduard
mirela
sufletista
mihaela iubita .. pe riscul tau

deyutzky 1

07.07.2011, 12:29

uuu....ce floricica frumusica frumoasa prezentare

monike 1

07.07.2011, 13:53

dey

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon la cuptor