Mancarica de fasole

de Gabitsa in Mancaruri de post, 6 Apr 2014 | 3477 vizualizari

 

Pentru astazi am pregatit o mancarica gustoasa de fasole . Poftim la masa !

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de 800g fasole boabe
  • 5 cepe medii
  • 2 linguri de faina de grau
  • 5 -6 linguri de suc de rosii
  • boia de ardei dulce
  • marar
  • busuioc
  • secretul gustului
  • ulei
  • 2 cani de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole:

Am curatit cepele , le am taiat marunt  si le -am calit intr-o cratita  cu ulei incins . Am calit ceapa 2-3 min dupa care am adaugat cele 2 cani de apa si am lasat sa fiarba circa 10 min . Am adaugat cele 5 linguri de suc de rosii( puteti pune si mai mult, depinde de fiecare cum ii place)  , am mai lasat 5 min sa fiarba , dupa care am adaugat faina si am mestecat incontinuu pentru a nu se face cocoloase . Am mai lasat un pic si am adaugat fasolea si le amestecam cu sosul . Mai lasam 5 min sa fiarba  , dupa care adaugam mirodeniile

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturii( gogosari, castraveti in otet sau murati , gogonele varza murata ) sau salata de varza

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu usturoi sau Pastai "aite"