Mancarica de fasole verde cu kaizer

de mimmi in Mancaruri de legume, 21 Ian 2011 | 6186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 500 g fasole verde,
  • 1 ceapa,
  • 2 oua,
  • 200 g kaizer,
  • cascaval ras,
  • usturoi,
  • 1 lingura faina,
  • 2 linguri lapte,
  • ulei,
  • pesmet,
  • sare,
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole verde cu kaizer:

Curatam ceapa,o taiem marunt si o punem la calit,adaugam si kaizerul taiat patratele,le calim impreuna si condimentam cu sare si piper. Fasolea se pune la fiert in apa cu sare,dupa ce s-a fiert se strecoara. Adaugam fasolea peste kaizer,si taiem cateva felii de usturoi. Se unge o forma de yena cu ulei si se tapeteaza cu pesmet,se pune fasolea cu kaizerul. Batem ouale cu laptele si faina,cascavalul ras,punem sare si piper dupa gust si turnam peste fasole,o dam la cuptor sa se gratineze.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole verde cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu oua romanesti